Πως φοράμε μια κρέμα ματιών!

Σήμερα θα δώσουμε οδηγίες. Πως λοιπόν φοράμε μια κρέμα ματιών;

Οι περισσότερες από εμάς θεωρούμε πως ξέρουμε να εφαρμόζουμε τις κρέμες μας,αλλά μήπως τελικά δεν γνωρίζουμε τον σωστό τρόπο. Έτσι καταλήγουμε με τα χρόνια να δημιουργούμε άθελα μας χαλάρωση δέρματος ή ρυτίδες στα μάτια ή πτώση στο βλέφαρο.

Ας πούμε λοιπόν τον σωστό τρόπο για να βάλουμε την κρέμα ματιών σε απλά βήματα!

💜Πρώτον δεν εφαρμόζουμε ποτέ ποτέ, ποτέ,κρέμα στο πάνω μέρος του ματιού·δηλαδή το κινητό βλέφαρο ( εκτός αν είναι οδηγία οφθαλμίατρου ή πλαστικού χειρούργου ή γιατρού γενικά) γιατί μακροπρόθεσμα δημιουργούμε πτώση βλεφάρου.

💜Δεύτερον τοποθετούμε μια μικρή ποσότητα κρέμας στον παράμεσο του χεριού μας ,χωρίς πίεση με απαλά και επαναλαμβανόμενα χτυπήματα,από την έξω πλευρά του ματιού προς τα μέσα(προς τη μύτη)ακολουθώντας τη γραμμή που κάνει το οστό κάτω από το μάτι εφαρμόζουμε την ποσότητα της κρέμας, μέχρι απορρόφησεώς της. Δεν χτυπάω δυνατά, δεν τρίβω,δεν κάνω απότομες κινήσεις, δεν πλησιάζω πολύ κοντά στα μάτια!

💜Τρίτον αν η κρέμα σας είναι ειδικό προϊόν για μαύρους κύκλους και τις γνωστές “σακούλες” μπορεί να τοποθετείται πάλι με απαλές κινήσεις και τον παράμεσο,κάτω από τα μάτια εστιάζοντας στο πρόβλημα του ματιού.

💜Τέταρτον με την βοήθεια ειδικού επιλέξτε το σωστό προϊόν. Μην βιάζεστε να βάζετε αντιρυτιδική αν δεν έχετε ρυτίδες… προτιμήστε προϊόν πρόληψης! Διαβάστε τις οδηγειες χρήσεως!

Και αν επιλέξετε κάποια μάσκα για την περιοχή ,η ιδανική είναι κόκκινος άργιλος εμπλουτισμένος με ενεργά και αιθέρια που έχει ανάγκη το δέρμα της περιοχής του ματιού!

Αυτά λοιπόν σήμερα και θα επανέλθω! Μέχρι τότε ….αγαπάτε το δέρμα σας και φροντίστε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *