Ευρυαγγείες

Η ευρυαγγείες είναι μικρές λεπτές φλεβίτσες που μπορούμε να δούμε στο δέρμα μας. Είναι συχνό πρόβλημα των γυναικών και υπάρχει και σε μικρότερο ποσοστό στους άντρες. Μπορούν να εμφανιστούν στο πρόσωπο στο σώμα και το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε όταν εμφανίζονται στα πόδια.

Ο λόγος που εμφανίζονται δεν είναι σαφής. Ορισμένες υπάρχουν από τη γέννηση είτε εμφανίζονται στη διάρκεια της ζωής μας από την επίδραση διαφόρων παραγόντων. Μπορεί να εμφανίζονται από κληρονομικότητα ή από την επίδραση της ακτινοβολίας ή θεραπευτικής ακτινοβολίας ήαπό την ανεπάρκεια του φλεβικού συστήματος ή από τραυματισμούς ή από έλλειψη βιταμινών ή από ορισμένες δερματολογικές παθήσεις όπως είναι η ροδόχρους ακμή.

Η αντιμετώπισή τους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο καλύτερος τρόπος θεραπείας τους είναι με λέιζερ όπου ανάλογα το μέγεθος και του τύπου μπορεί να σβήσουν. Επειδή όμως δεν είναι και η πιο οικονομική λύση, οι γυναίκες καταφεύγουμε στην αγορά καποιάς καλλυντική κρέμας.

Υπάρχουν πολλές κρέμες στο εμπόριο που υπόσχονται να μειώσουν τις ευρυαγγείες ή ακόμα και να μην εμφανιστούν καινούργιες!Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο ή χειρουργό ή το φαρμακοποιό σας. Θα σας προτείνουν το καλύτερο προϊόν για το δικό σας δέρμα.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα και με φυσικά υλικά,έλαια και αιθέρια έλαια που με σωστή και συστηματική χρήση θα βοηθήσουν!

Αγαπήστε το δέρμα σας και φροντίστε το!🎀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *