ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ

Η περιοχή των ματιών είναι πιο ευαίσθητη από το δέρμα του υπόλοιπου προσώπου. Θέλει ιδιαίτερη περιποίηση και ξεχωριστά προϊόντα απ’οτι η επιδερμίδα του προσώπου , είναι πιο λεπτή έτσι ώστε να επιβάλλονται και πιο λεπτές κινήσεις στην εφαρμογή ενός προϊόντος .

Μια σωστή περιποίηση ξεκινά με τον καθαρισμό των ματιών. Πρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για τα μάτια ή ακόμα καλύτερα ένα βιολογικό αμυγδαλέλαιο που θα κάνει και καθαρισμό και θρέψη και περιποίηση της περιοχής! Το επόμενο βήμα είναι η μάσκα ματιών βοηθά στην αποσυμφόρηση της περιοχής(ειδικά σε περιπτώσεις μαύρων κύκλων ή κούρασης)και στην διόρθωση των ρυτίδων που εμφανίζονται (το γνωστό σε όλες πόδι της χήνας)στην άκρη του ματιού. Η πιο κατάλληλη μάσκα είναι η κόκκινη άργιλος και ιδανικά πρέπει να εφαρμόζεται 2-3 φορές την εβδομάδα.

Τελειώστε την περιποίηση με μια κρέμα ματιών αναλόγως την ηλικία και τις ανάγκες του δέρματος σας. Προτιμήστε να έχει αλόη , καφεΐνη ή και βιταμίνη K που κάνουν πολλή καλή δουλειά! Εφαρμόστε πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως του προϊόντος.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν εφαρμόζουμε κανένα προϊόν στο πάνω βλέφαρο! Πάντα κάτω και πλαγιά του ματιού με απαλά, γρήγορα ,μικρά χτυπήματα με το παράμεσο δάκτυλο μας!

Αγαπήστε και φροντίστε το δέρμα σας!💕🎀🖤

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *