Καφέ κηλίδες!🍂🌻

Καφέ κηλίδες ή αλλιώς πανάδες!! Ήρθε η εποχή που μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε ώστε να τις μειώσουμε ή να τις εξαφανίσουμε! Είτε μιλάμε για πρόσωπο είτε για μπούστο είτε για χέρια , το θέμα είναι ότι ήρθε η ώρα να φροντίσουμε να απαλλαγούμε από αυτές!

Μια ολοκληρωμένη αγωγή φροντίδας του δέρματος με πανάδες, ξεκινάει από τον σωστό καθαρισμό ! Επιλέξτε ένα σαπούνι στερεό  ή τζελ που θα είναι ενισχυμένο με συστατικά όπως η κουρκουμίνη ή το λεμόνι! Προχωρήστε λοιπόν στον σχολαστικό και καθημερινό καθαρισμό του δέρματος ώστε να το προετοιμάζεται να δεχτεί την κρέμα ή το λάδι που θα επιλέξετε. 

Όσο για κρέμα  ή λάδι αυτή είναι δίκη σας επιλογή σύμφωνα με την αίσθηση που θέλετε να σας αφήνει ένα προϊόν στο δέρμα σας ή και τον τύπο του δέρματος σας. Θα πρέπει όμως να είναι πλούσια σε συστατικά που έχουν αποδείξει ότι συμβάλλουν στην καταπολέμηση των πανάδων.

Μερικά από αυτά είναι ο υπέρικος,η κουρκουμίνη, η αχιλλαία,                  το λεμόνι,το δεντρολίβανο,το γεράνι…. !και μην ξεχνάτε το αντηλιακό πρέπει να το φοράμε και τον χειμώνα , μειώνουμε τον δείκτη προστασίας και το κάνουμε καθημερινή συνήθεια …. Χειμώνα – Καλοκαίρι !

Δοκιμάστε το σαπούνι για τις πανάδες πλούσιο σε κουρκουμίνη και τον εξαιρετικό συνδυασμό των λαδιών για τις πανάδες στην καινούργια μας σειρά !

Περιμένω τις ερωτήσεις και τις απορίες σας ! 

Αγαπήστε το δέρμα σας και φροντίστε το! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *