Καστορέλαιο

Ένα μαγικό λάδι με πολλές χρήσεις ,τόσο εξωτερικά στο δέρμα όσο και εσωτερικά στον οργανισμό. Είναι ενα λάδι πλούσιο σε υγιεινά λίπη και λιπαρά οξέα,όπως το Ρικινελαϊκό οξύ.Έχει αντιβακτηριακές, αντι-ιικές, αναλγητικές, και καθαρτικές ιδιότητες και έτσι το κάνει πολύ δημοφιλές στη χρήση του  σε καλλυντικά και σε φαρμακευτική χρήση. Το συναντάμε σε πολλά καλλυντικά που αφορούν το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Έχει την ιδιότητα να εισχωρεί στην επιδερμίδα και να διαπερνά την κεράτινη στοιβάδα,βοηθάει το αφυδατωμένο δέρμα και τις μολύνσεις. Είναι αντιφλεγμονώδες και έχει αναλγητικές ιδιότητες. .Αντιμετωπίζει επίσης τσιμπήματα, ακμή, κονδυλώματα (μυρμηκιές), και κύστεις σμήγματος.Διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών, ενυδατώνει το δέρμα, αντιμετωπίζει την χρόνια δυσκοιλιότητα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και ανακουφίζει καταστάσεις του εντέρου.

Αυτές του οι ιδιότητες, το κάνουν ιδανικό λάδι για χρήση  σε καλλυντικά προϊόντα, που απευθύνονται στον βαθύ καθαρισμό, στην ακμή και στα εκζέματα. Προτιμήστε ένα προϊόν που στη σύσταση του θα περιέχει αυτό το μαγικό λάδι και επωφεληθείτε απο την δράση του στην επιδερμίδα σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.