Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση σας ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://www.xarites.gr/σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  1. Με τη χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας. Οι πληρωμές γίνονται μέσω του ασφαλούς συστήματος i-simplify της Εθνικής τραπεζάς με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.
  2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αποστέλλοντας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής και του κωδικού της παραγγελίας σας με email ΧΧΧ

IBAN: GR2801107330000073300299473

ΑΡ.ΛΟΓ.: 73300299473

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΑΝΝΑ

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

3. Paypal

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για  τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, την διάρκεια ισχύος και την τιμή της ενδεχόμενης προσφοράς. Με την αποστολή της παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει ηλεκτρονικά αντίγραφο της παραγγελίας.

Στις όλες τις τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%). Τέλος, το https://www.xarites.gr/ επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί το περιβάλλον της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.